Rimpels Bestrijden? Ontdek Nu De Enige Manier!

Rimpels bestrijden doen we met wat de natuur ons schenkt. Vergeet wonderzalfjes en wondercremes die u een strakke huid beloven in 5 dagen tijd ! Dit bestaat niet, we moeten de huid zich langzaam opnieuw laten herstellen. De natuur laat zich nu eenmaal niet dwingen…. Rimpels bestrijden doen we dus niet in 5 dagen tijd , maar in enkele weken EN  op natuurlijke wijze.

Als je ouder wordt  neemt de collageenproductie af. Ook in stressperiodes kun je meer rimpels verkrijgen omdat  je lichaam een stof aanmaakt die collageen afbreekt. Collageen is een noodzakelijk eiwit ter vorming van een mooie en strakke huid. Rimpels bestrijden doen we dus  voornamelijk  door de  fabricatie van collageen  te ondersteunen en vermeerderen om opnieuw een mooie, gezonde huid te verkrijgen.

Hier wat fabeltjes op een rijtje…je gezicht wassen met koud water heeft je helemaal geen sterkere huid, het geeft je alleen een koud en nat gezicht, dat is het! Fabeltje nummer 2….op een bewolkte dag heb ik geen zonnebescherming of SPF nodig? Helemaal niet waar,  want ook op een bewolkte, miezerige dag  is er een hoge UV-straling. Bescherm uw huid dus aub voortdurend. Rimpels bestrijden doe je met de  juiste info en die zal ik je geven.

Dagelijks worden we omringd door een vervuilde lucht. De vervuiling zorgt op termijn voor een verlepte, ongezond uitziende huid. De huid moet dus goed worden gereinigd en klaar worden gebracht om de vervuilde buitenlucht te trotseren.

Zoals ook al vermeld zijn er dagelijks hoge dosissen UV-straling in de lucht aanwezig. Die zorgen ervoor dat de huid zeer droog wordt en dat dus alle vocht en voedingsstoffen uit onze huid verdwijnen. Dus is het een zaak om onze huid opnieuw een boost te geven. Geef je huid dus opnieuw de nodige voedingsstoffen, en doe dit meteen!